יום שלישי, 1 באפריל 2014

לקראת פסח
עד הפסח אפרסם מתכונים שונים המתאימים לליל הסדר ולפסח בכלל.
קציצות כרישה (פראסה). מתכון שקיבלתי מאמי

לפרוס 9 כרישות 
לחתוך 3 בצלים 
לבשל עד ריכוך ולהניח במסננת במקרר למשך לילה.
לרסק במג'ימיקס
לשים בקערה ולהוסיף:
 8 ביצים
6 כפות קמח מצה
1 כפית מלח
לערבב
לטגן בשמן חצי עמוק

להספיג בנייר סופג.

ניתן לאכול חם או קר, לפני ההגשה לטפטף מעל הקציצות לימון

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה