ניוקי עם רוטב
פטריות, פטרוזיליה ואגוזי מלך
חבילת ניוקי, לבשל
במים רותחים עם מלח עד אשר הם צפים
רוטב פטריות
בצל קצוץ
1-2 שיני שום
1 קופסת פטריות
שמפיניון חתוכות
2 כפות גדושות אבקת
מרק פטריות
1 כוס מים
מעט פלפל שחור
2 כפות יין לבן
הכנת הרוטב:
מטגנים בצל קצוץ בסיר
עם מעט שמן קנולה, מוסיפים שיני שום. לאחר שהבצל שקוף מוסיפים פטריות מקופסה ללא הנוזלים.
מערבבים עד אשר הפטריות משנות צבע. מוסיפים אבקת מרק פטריות, פלפל שחור מערבבים
הטב ומוסיפים מים. מערבבים ומבשלים על אש קטנה עד הסמכה.
קוצצים במעבד מזון
צרור פטרוזיליה וחופן אגוזי מלך
הרכבת המנה
מסננים את הניוקי,
שופכים לסיר הגדול את רוטב הפטריות המוכן, מוסיפים את הניוקי ומערבבים, מפזרים מעל
את הפטרוזיליה והאגוזים הקצוצים, מערבבים בעדינות ומגישים.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה