- 6 ביצים
- 1.5 כוסות קמח
- 1.5 כוסות סוכר
- 1 כפית אבקת אפייה
- 2 סוכר וניל
- 0.5 כוס שמן
- מחממים את התנור ל 180 מעלות.
- מפרידים את הביצים, חלמונים בקעה קטנה וחלבונים בקערת הקצפה.
- לקערת החלמונים מוסיפים את השמן, אבקת האפייה וסוכר הוניל. בעזרת מקצפת ידנית מערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
- מקציפים את חלבונים ומוסיפים בהדרגה את הסוכר עד לקבלת קצף קשה.
- מוסיפים את תערובת החלמונים לקצף הביצים ומערבבים בתנועות קיפוליות עדינות. מוסיפים את הקמח בהדרגה בתנועות קיפוליות עד לקבלת תערובת אחידה.
- משמנים תבנית עגולה בקוטר 28 ס"מ ומעבירים את התערובת לתבנית, אופים במשך 35-40 דקות.
- להכנת קינוח במנות אישיות, אופים את הטורט בצלחות נייר גבוהות (מנג'טים)
בודקים שהעוגה יבשה בעזרת קיסם עץ.
לאחר כיבוי התנור לא לפתוח את התנור עד שהעוגה מתקררת.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה