קרם לימון
חומרים:
1/2 כוס מיץ לימון
1 כוס סוכר
6 ביצים
120 גר חמאה רכה
קליפת מגוררת מ 2 לימונים
אופן ההכנה:
מפרידים ביצים לחלמונים וחלבונים
טורפים את החלמונים בסיר יחד עם 1/2 כוס סוכר, עד לקבלת צבע בהיר
מוסיפים את הלימון ומבשלים על אש קטנה תוך בחישה עד שהקרם מסמיך. מסירים מהאש ומוסיפים את החמאה, טורפים במהירות עד שהחמאה נמסה ומתקבל מרקם אחיד. מוסיפים
מקציפים את החלבונים במיקסר לאחר שהבועות צפופות ולבנות, מוסיפים 1/2 כוס סוכר וממשיכים להקציף עד לקבלת קצף נוקשה.
שופכים את קרם הלימון שהתקרר לקצף ומערבבים בתנועות עטיפה , עוטפים בניילון נצמד ושמים במקרר עד לשימוש.
פירות יער קפואים לקישוט.
מוציאים מהמקפיא, מניחים בסיר עם ליקר, מים וסוכר, מבשלים על אש קטנה עד להיווצרות בועות קטנות
לצנן היטב
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה