יום שני, 4 ביולי 2011

אטריות ביצים עם עוף כרוב ופלפלים

לאחר סעודת שבת נשארו כרעיים? סלט כרוב? התחלה מצוינת למתכון משביע וקל להכנה להמשך השבוע.

מרכיבים:

200 גרם אטריות ביצים

1 פלפל אדום חתוך לרצועות דקות

1 בצל פרוס לרצועות

2-3 כרעיים מפורקים מהעצם וחתוכים לחתיכות קטנות

6 כפות סלט כרוב או רבע כרוב חתוך לרצועות

3-4 כפות צ'ילי מתוק

3 כפות סויה

אופן ההכנה:

מבשלים את האטריות במים רותחים ומומלחים 4 דקות, ושופכים למסננת. במחבת עמוקה מחממים שמן קנולה, כשהשמן חם, מוסיפים  בצל ופלפלים, מטגנים עד שהבצל זהוב והפלפל רך. מוסיפים את הכרוב, מטגנים יחד מוסיפים את חתיכות העוף צ'ילי וסויה, בוחשים, סוגרים מכסה ומבשלים על אש נמוכה 10 דקות. מוסיפים את האטריות המסוננות ובוחשים, מבשלים עוד דקה שתיים, מכבים את האש ומגישים.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה