יום רביעי, 24 בנובמבר 2010

ביסקוויטים טעימים ביותר

 

מרכיבים:

200 גרם חמאה רכה

4 ביצים

11/2 כוסות סוכר

4 כוסות קמח

1 אפיון

100 גר' אגוזים גרוסים

אופן ההכנה:

לשים בקערה את החמאה , להוסיף סוכר ולערבב היטב, להוסיף את הביצים ולהמשיך לערבב

בקערה נפרדת לבחוש את הקמח, אפיון ואגוזים

להוסיף את ה"יבשים" לקערת החמאה ולבחוש עד קבלת מרקם אחיד.

להכין 3 -4 כרוכיות, לסדר על תבנית מצופה בנייר אפייה.

לאפות בחום בינוני 15 דקות, עד לצבע ורוד,

לפרוס את הכרוכיות לפרוסות ולהניח בתבנית יבשה, מצופה בנייר אפייה

להמשיך לאפות עד קבלת צבע שחום בהיר.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה