יום שלישי, 2 בנובמבר 2010

פסטייה מרוקאית

כמות: 15 תבניות אישיות או תבנית עגולה גדולה
החומרים:
500 גרם חזה עוף קצוץ או עוף שלם שבושל במרק, מפורר                        50 גר' אגוזי מלך קלויים
50 גר' שקדים קלופים קלויים
50 גר' צימוקים
2 בצלים קצוצים ומטוגנים עד להזהבה
חצי כפית קינמון טחון
חצי כפית ג'ינג'ר טחון
מלח ופלפל שחור
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
10-12עלי סיגר או בצק פילו או בצק פילאס-אותו אין צורך לשמן                   שמן זית למריחת העלים
שלבי ההכנה:
1. מטגנים את הבצל ומוסיפים את חתיכות חזה העוף. מטגנים עד שהחזה משנה צבע מכבים את האש ומניחים את הבצל והחזה בקערה.אם משתמשים בעוף מבושל, מקררים מפרידים מהעצמות מפוררים ומוסיפים לבצל המטוגן שבקערה.
2.מוסיפים אגוזים, שקדים, צימוקים ואת התבלינים. מערבבים ומניחים בצד.
3. מורחים תבניות אפייה בשמן זית, מרפדים בעלי סיגר /פילו/ מרוחים בשמן זית, או בבצק פילאס. ממלאים במלית, דוחסים ומכסים בעלים נוספים. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 25 דקות.
4. לאחר האפייה מפזרים מעל אבקת סוכר וקינמון ומגישים חם.

תגובה 1:

  1. Top 10 best slots casinos for 2021 - SOL.EU
    Best Slots Casino: Best Real Money Slots Sites 2021 casinosites.one · Red 1xbet 먹튀 Dog Casino: Best Overall Slots Casino For USA Players · Ignition sol.edu.kg Casino: Best Casino For https://access777.com/ Roulette

    השבמחק