יום שישי, 5 באפריל 2013

אורז עם ירקות (פרנדיזצ'ה)

מרכיבים:

מעט שמן קנולה

1 בצל גדול קצוץ

2 פלפלים אדומים חתוכים לקוביות קטנות

1 עגבניה בשלה קצוצה

2 שיני שום כתושות

1 קופסה כרוב כבוש

1 קופסה רסק עגבניות

1 כף גדושה אבקת מרק בטעם עוף

1 כפית גדושה מלח

1 כפית שטוחה פפריקה חריפה

1 כפית פפריקה מתוקה

1/2 כפית כמון

1 כוס מלאה אורז פרסי

6 כוסות מים רותחים

אופן הכנה:

מחממים את השמן בסיר רחב, מטגנים את הבצל עד שקיפות, מוסיפים לסיר את הפלפלים וממשיכים לטגן עד שהם משנים צבע. מוסיפים שום, עגבניה, כרוב כבוש, רסק עגבניות, אורז ותבלינים. בוחשים ומוסיפים את המים. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומכסים את הסיר. מבשלים על אש קטנה 20 דקות. מכבים את האש וממתינים 20 דקות נוספות מבלי לפתוח את המכסה.

מגישים חם.

צבעוני, טעים, משביע, מנחם והכי חשוב- מזכיר טעמי ילדות.

IMG_5641

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה