יום רביעי, 23 בספטמבר 2009

רטבים לגלילות חזה עוף

רוטב פטריות

חומרים:

2 קופסאות פטריות שמפיניון חתוכות

1 בצל קצוץ

1 כוס מים או מים מהפטריות

3 כפות אבקת מרק פטריות

פלפל שחור

3 כפות יין לבן.

אופן ההכנה:

מטגנים בצל קצוץ בסיר עם מעט שמן, כשהבצל נעשה שקוף מכניסים פטריות מסוננות מנוזלים, בוחשים ומבשלים עד אשר הפטריות משנות צבע, מוסיפים נוזלים, אבקת מרק פטריות ופלפל שחור, מבשלים על אש קטנה עד שהרוטב מסמיך, מוסיפים את היין ומבשלים עוד כמה דקות.

רוטב בהיר

חומרים:

כוס מרק עוף (להכין מאבקה)

חצי כוס יין לבן

כפית גדושה חרדל או מיונז

2 שיני שום כתושות.

אופן ההכנה

לבחוש היטב את כל החומרים ולשפוך מעל הגלילות.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה