מתכון קל ופשוט להכנה כשהילדים חוזרים מהגן/ בית הספר
לבשל אטריות אורז (3 דקות) להוסיף את הרוטב ויש ארוחה טעימה ומזינה
מרכיבים
1 בצל גדול קצוץ
4 שיני שום כתושות
2 קוביות צ'ילי כתוש
1/2 ק"ג בשר טחון
1 קופ עגבניות מרוסקות
1 מיכל (גדול)רסק עגבניות
1 קופ (מהעגבניות המרוסקות) מים פושרים
1 כף אבקת מרק עוף
1 כף מלח
אופן ההכנה
מחממים מעט שמן במחבת עמוקה (סוטאג')
מטגנים בצל עד היותו שקוף
מוסיפים לבצל את השום והצ'ילי ובוחשים
מוסיפים בשר טחון ומערבבים תוך כדי מעיכת הבשר.
לאחר שהבשר משנה צבע
מוסיפים עגבניות מרוסקות, רסק עגבניות, מים אבקת מרק ומלח. בוחשים, טועמים מתקנים תיבול,
מבשלים על אש קטנה 20 דקות.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה