מתכון לחרוסת
1 קופסה ממרח תמרים
1 כוס אגוזים קצוצים (200 גר')
1/2 קופסה שקדים טחונים (200 גר')
1/4 כוס יין קנדיטון מתוק
בוחשים את כל המרכיבים מכניסים לקופסה סוגרים היטב ומצננים במקרר
מתכון לקניידלך
2 כוסות קמח מצה
1 כוס מים רותחים
1 כוס סודה לשתיה
1 שקית אבקת אפיה
8 ביצים
8 כפות שמן
1 כף גדושה חמאה
2 כפיות מלח
מעט פלפל שחור
אופן ההכנה:
בוחשים את קמח המצה עם הנוזלים, משהים מעט ומוסיפים את החומרים האחרים. משהים שוב. בינתיים מרתיחים סיר מלא מים, כשרותח מוסיפים אבקת מרק. בעזרת שתי כפיות לוקחים מהעיסה המוכנה ומבשלים 10 דקות. מניחים במסננת.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה