יום חמישי, 3 בפברואר 2011

מרק שעועית

 

מרכיבים:

שמן זית+שמן קנולה

2 בצלים קצוצים

3 שיני שום קצוצות

2 כוסות שעועית לבנה לאחר השרייה של לילה

2 פרוסות של עצמות עגל (נמצא במקרר הקפואים במרכולים)

גבעולי סלרי חתוכים לפרוסות

פלפל ירוק חריף קצוץ

1 קופסא קטנה של עגבניות מרוסקות

4 כפות אבקת מרק עוף

1 כף מלח

1/2 כפית פפריקה חריפה

1/2 כפית סוכר

1 כפית פפריקה מתוקה

4 עלי מרווה קצוצים

עלי נענע קצוצים

2 ליטר מים

אופן ההכנה:

לחמם שמן בסיר לחץ, להוסיף בצל + שום, לטגן מעט,לסנן את השעועית, לשטוף ולהוסיף לסיר, לבחוש, להוסיף עצמות,רסק עגבניות, כוס מים, תבלינים,ועשבי תיבול, לבחוש, לסגור מכסה ולבשל 50 דקות

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה