מרכיבים:
שמן זית+שמן קנולה
2 בצלים קצוצים
3 שיני שום קצוצות
2 כוסות שעועית לבנה לאחר השרייה של לילה
2 פרוסות של עצמות עגל (נמצא במקרר הקפואים במרכולים)
גבעולי סלרי חתוכים לפרוסות
פלפל ירוק חריף קצוץ
1 קופסא קטנה של עגבניות מרוסקות
4 כפות אבקת מרק עוף
1 כף מלח
1/2 כפית פפריקה חריפה
1/2 כפית סוכר
1 כפית פפריקה מתוקה
4 עלי מרווה קצוצים
עלי נענע קצוצים
2 ליטר מים
אופן ההכנה:
לחמם שמן בסיר לחץ, להוסיף בצל + שום, לטגן מעט,לסנן את השעועית, לשטוף ולהוסיף לסיר, לבחוש, להוסיף עצמות,רסק עגבניות, כוס מים, תבלינים,ועשבי תיבול, לבחוש, לסגור מכסה ולבשל 50 דקות
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה